“I amerikanske film får parret altid udløsning samtidig – men sådan er virkeligheden jo sjældent”, siger professor Annamaria Giraldi, Sexologisk Klinik, Rigshospitalet.

I denne video fortæller hun om de problemer, psykisk syge kan have med seksualiteten – og hvad hun opfordrer dem til at gøre. Blandt andet at fjerne fokus fra udløsningen og nyde flirten, samværet, berøringerne, kyssene og intimiteten.

Videoen er optaget på Psykinfos arrangement “Seksualitet og psykisk sygdom” – det dobbelte tabu – den 5.4.2017. Interessen for at deltage var så stor, at arrangementet blev flyttet fra Psykionfos lokaler i Rosengården til en biografsal i Cinemateket. Omkring 150 personer var mødt op. I den første video var det Niels Laurs, som talte om seksualitet ved det samme arrangement.

 

Om Forfatteren

Journalist i mere end 25 år og forfatter til fem bøger - "Lev stærkt - dø naturligt", "En farlig ferie", "Mani og depression", "Kørestol-og hvad så?" og "Klimapolitiet". Du kan læse mere om bøgerne her: www.kims-bog-korner.dk Kim oprettede i 2013 Facebookgruppen "Mani og Depression" - primært for bipolare og pårørende. Gruppen har i dag 600 medlemmer. Kim har været journalist i Kræftens Bekæmpelse, redaktionschef på magasinet I Form, informationschef i Danmarks Turistråd og Scleroseforeningen.

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.