Overalt i verden markeres Verdensdagen for Selvmordsforebyggelse. Mit bidrag er denne video, som er rettet mod de mange, der overvejer at tage deres eget liv. Her er ingen løftede pegefingre, men nogle gode råd, som er baseret på mine egne erfaringer med selvmord og selvmordsforsøg.

 

https://www.facebook.com/kim.engelbrechtsen/videos/10217333402946673/

 

 

Jeg håber, at mine råd kan bruges af dem, der er i den vildfarelse, at det “er bedst for alle parter”, at de begår selvmord. Videoen er allerede nået langt ud via Facebook – med 1.200 visninger, 17 delinger og gode kommentarer, bl.a. fra professor Merete Nordentoft, Danmarks førende selvmordsforsker.

 

Nogle af rådene behandles mere dybtgående i dette indlæg:

https://outsideren.dk/2017/05/29/selvmordstanker-skal-tales-vaek/

 

 

Om Forfatteren

Journalist i mere end 25 år og forfatter til fem bøger - "Lev stærkt - dø naturligt", "En farlig ferie", "Mani og depression", "Kørestol-og hvad så?" og "Klimapolitiet". Du kan læse mere om bøgerne her: www.kims-bog-korner.dk Kim oprettede i 2013 Facebookgruppen "Mani og Depression" - primært for bipolare og pårørende. Gruppen har i dag 600 medlemmer. Kim har været journalist i Kræftens Bekæmpelse, redaktionschef på magasinet I Form, informationschef i Danmarks Turistråd og Scleroseforeningen.

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.