Kom til Stille Demo

På Folketingets Åbningdag tirsdag den 1. oktober kl. 10 mødes græsrødderne fra aktivistgruppen #VærdigPsykiatriForAlle ved Hovedbanegården i København til en såkaldt “Stille Demonstration”. Vi går igennem København mod Christiansborg, hvor vi med bannere og skilte vil minde politikerne om, at vi altså er her endnu. Vi vil holde dem fast på alle de gyldne løfter, der blev givet forud for valget – og efter vores første demonstration på Christiansborg Slotsplads den 1. juni.

Her forklarer gruppens stifter, overlæge, psykiater Mikkel Rasmussen om demonstrationen:

https://youtu.be/CseIBr0qmNs

 

Den stille demonstration bliver fulgt op den 22. oktober, hvor Mikkel Rasmussen og andre fra styregruppen har foretræde for Folketingets Formand, Henrik Dam Kristensen, som får overrakt bogen med vores ønsker til en værdig psykiatri.

Jeg glæder mig til at deltage og håber at se rigigt mange andre “outsidere”.

Her er programmet:

STED: Hovedbanegården, Bernstorffsgade (udenfor) –> Christiansborg Slotsplads
RUTE: Afgang kl. 10.00 Bernstorffsgade – Tietgensgade – Stormbroen – Stormgade – Vindebrogade til Christiansborg Slotsplads
DATO/TID: Tirsdag d. 1. oktober 2019 mellem kl. 10.00-13.00
FORVENTET ANTAL: mellem 100-500 deltagere
ANSVARLIG: Mikkel Rasmussen
FORMÅL: Værdig Psykiatri For Alle
MATERIALER: skilte og faner.

Tænk i skilte, bannere, balloner og andre visuelle måder at gøre os synlige på. Hvis I har en gul trafikvest, kan I tage den på og måske medbringe en rød ballon eller to. Men til happeningen den 22.9. kan I sagtens nå at bestille T-shirt eller vest med tekst-tryk på.

Det kan du gøre her:
Jeg har lige fået min vest, den ser sådan her ud:
Inviter jeres familie, venner, kollegaer, jeres arbejdsgivere, jeres bekendte og interesseorganisationer. Mikkel Rasmussen tager både sin 5- årige søn, Leonard og sin kæreste med. De var også med, da han modtog Fællesskabsprisen på Oslofærgen den 29. august.
Følg løbende med i gruppen #VærdigPsykiatriForAlle
Aktivistgruppens første store demonstration fandt som nævnt sted den 1. juni under valgkampen – på Christiansborg Slotsplads – med over 500 deltagere. Den har jeg tidligere skrevet om her: