Større kærlighed findes ikke

Jeg skrev denne tekst en dag, hvor jeg var helt alene i min nye lejlighed. Det var nu, jeg var blevet, som så mange andre at være en deleforælder. Denne tid var meget svær for mig, da jeg var vant til at være sammen med min datter hver dag. Pludselig skulle jeg vænne mig til kun at have hende halvdelen af tiden og savnet var meget stort.

Nu er her stille og jeg er helt alene

Når du ikke er her, er jeg halv

Mit tomrum forsvinder, når vi to er sammen

Tænk, at jeg er så heldig at have dig i mit liv

Alt hvad jeg gør, er for dit eget bedste

Folk kommer og går, men jeg er hos dig altid

Selvom jeg er nede, kæmper jeg for dig

Der findes ikke en større kærlighed end denne

Jeg har lært, at jeg er stærkere end jeg ser ud til

Ingen skal sige, at jeg ikke kan, for jeg beviser det modsatte

Når jeg ser dig smile, er jeg så stolt over, at du er min.

 

I dag bor jeg stadig samme sted og der er gået 5 år. Tingene bliver nemmere med tiden.