Nu er jeg faktisk ved at være glad og positiv omkring mit liv. Det giver mening nu at kæmpe for et godt liv, fordi jeg nu ganske enkelt ved med mig selv, hvad jeg gerne vil have ud af mit liv. Et forfatterskab, en smuk have, fritidsinteresser og nyde naturen og nye og gamle venner.

Jeg har opdaget, at selv en enspænder som mig har sociale behov, og jeg er flyttet på landet og er blevet taget godt imod i byen. Det kom meget bag på mig, at jeg havde sociale behov, men jeg havde åbenbart brug for at blive kastet rundt i en svær flytteprocess, forskellige landsdele og familie problemer, før jeg fandt ud af disse ting om mig selv.

De sidste par uger har jeg kunnet mærke jeg har fundet mig selv. Da jeg boede i København cirklede jeg rundt mellem forskellige dele af mig selv, min personlighed og tanker fra fortiden og hvad psykiaterne ellers kaldte det “problem” med mig. Nu har jeg styr på de forskellige dele af mig selv, og jeg kan og må gerne håndtere dem. De forskellige dele af mig kommer til udtryk i skrive processer, ikke i forskellige diagnoser! Denne ro jeg har nu, har gjort den store forskel for mig, at jeg nu faktisk kan finde rundt i mig selv. Psykiatriens hjælp, hjalp ikke, men gjorde det kun værre.

Jeg er ikke en del af psykiatrien længere, men er ved at skabe reele kontakter til “forskelligt i forfattermiljøerne”. Jeg afsløre nok, hvad det er en anden dag.

Jeg har da stadigt noget angst og lidt med mad, men jeg gentager for mig selv, at jeg ikke vil være handlingslammet, og af en eller anden grund har jeg opdaget, at jo mere jeg øver mig, og jo mere jeg gør de svære ting, jo nemmere bliver det faktisk.

Et godt liv skal man kæmpe for, som BS Christiansen siger gang på gang og jagersoldaten har ret. Det nytter ikke at snakke for meget om tingene, der skal handling til, men det skal også give mening. Nu giver mit liv mening, så jeg handler er videre.

Om Forfatteren

Jeg er blevet EN AF OS ambassadør i Region Sjælland. Førtidspensionist fra 2016, krudt i røven og lidt små depri i vinterhalvåret, men er nu ved at finde en meget fin balancen i livet. Jeg har haft anoreksi og alle mulige spiseforstyrrelser og tosset rundt med det i en længere årerække. Er stærk, sund og glad for mad idag. Nogle forskellige afarter af personlighedsforstyrrelser, har jeg også kæmpet med i min pureste ungdom. Jeg er på en del områder en enspænder, og har det bedst bag en skærm i mit kontor hjørne. Men jeg udvikler mig meget og bliver mere udadvendt som tiden går. Jeg er lidt en parodi på den sårbare kunstnertype, der bor i udkants Danmark. Jeg har et stort fortælle og digte behov, og elsker at lave historier ud fra en masse små puslespilbrikker, sætte historier sammen. Jeg er en spøjs kusine med ret så nørdede teknologiske hobbyer, html koder, overvågning, photoshop, efterretningstjenester, youtube videoer og især læselyster (og "glo efter lyster") om efterretningstjenester og politiet. Jeg er opvokset i PET´s "baghave" i Søborg. Jeg er i foråret 2018 blevet headhuntet til StORDstrømmen, den lokal forfatterforening, der holder til på Sydsjælland og Lolland-Falster. Det er en interesseorganisation under Dansk Forfatterforening. Jeg bor i Nykøbing Falster med min vidunderlige kæreste, der er tesla´er værd, og bare tager mig helt, som den forvirrede størrelse jeg er til tider. En blanding af stærk og sårbar.

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.