En dag i november

Sådan en dag i november, hvor alle gør det, der er nødvendigt for at overleve, også hende.

Midt i en forandringstid, forsøger hun at holde sig flydende, mens hun venter. På en bro eller en anden vej frem.

Fortiden

Hun har mange ar på sjælen, huller i hjertet, fra folk der enten gjorde hende ondt, eller som forlod hende, og aldrig så sig tilbage, men som gemte sig bag en mur af tavshed.

I mange år, var hun helst fri for at nogen kom tæt på. Hun forsøgte ubevidst, at skubbe dem, der var tættest på hende, væk, alligevel var der nogle der fandt vej ind.

Borderline, forstyrret på sine grænser…  Ikke så underligt efter at være blevet nedgjort, latterliggjort og forsøgt tilintetgjort ( i voldsom grad få overskredet hendes grænser), og når hun forsøgte at søge hjælp, blev hun mødt med, at hun overreagerede eller, at dem der behandlede hende dårligt, havde det værre end hende. Når sådanne hændelser sker jævnligt i 6 år, uden at nogen løfter et øjenbryn, så er det vel egentlig meget naturligt, at hendes følelsesliv tager skade?

Som voksen forsøger hun at leve med eftervirkningen af mobningen, hun forsøger at stole på folk, og efterhånden begynder hendes ar for alvor at hele, de er blevet kradset i mange gange, og er derfor nogle gange blevet endnu større og grimmere end før.

 

  • Nutid

Hun forsøger at genfinde troen på sig selv for alvor, så hun kan skabe sig det liv, hun langsomt begynder at tro på, at hun har fortjent.