skorpionen

Lidenskabelig, følsom, intens og hemmelighedsfuld.

Ord, der er med til at definere et menneske.
Ord, der har en betydning og en mening.
Ord, der beskriver et menneskes personlige træk.
Ord, der beskriver mig.

Alle de her ord rammer mig, fordi jeg kan se mig selv i hver og et af dem. Alle de her ord er med til at definere mig som skorpion.

Når jeg ser på min omgangskreds og deres stjernetegn, slår det mig, hvor præcise karaktertegnene er for hvert enkelt individ og deres stjerne. Det er faktisk også ret interessant. Gad vist om der er en mening med det?
Når jeg ser ordene stædig, filosofisk, klog, viljestærk, kontrollerende, vedholdende, udholdende, trofast, loyal og sjette sans er det som at kigge i et spejl. Min personlighed skinner igennem.
Men det betyder ikke, at jeg er perfekt. Jeg kan godt lide alle de her sider og facetter af mig selv. Det gør mig enestående og unik. Lige som alle andre mennesker.

Marilyn Monroe sagde en gang: “I’m selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best.”
“Jeg er selvisk, utålmodig, og en smule usikker. Jeg laver fejltagelser, jeg er ude af kontrol, og nogle gange svær at tackle. Men hvis du ikke kan tackle mig når jeg er værst, så har du fandeme heller ikke fortjent mig, når jeg er bedst”.

Mon ikke alle har det sådan her på et eller andet tidspunkt i livet? Der er jo ikke nogen af os, der vil nøjes med det næstbedste, vel? Vi vil være sammen med dem, der elsker os som dem vi er.
Jeg vil i hvert fald ikke nøjes. Det er jeg færdig med. Jeg vil ikke være sammen med den, jeg kan leve med – jeg vil være sammen med den, jeg ikke kan leve uden. Og jeg vil hellere være arbejdsløs og lave ingenting end at hade mit job. Jeg vil være lykkelig med det jeg laver. Jeg vil ikke tage en uddannelse, fordi det skal man. Der er nemlig ikke noget man skal. Man vælger selv. Der findes valg, og så findes der konsekvenser ud fra valget.
Og jeg er lykkelig når jeg skriver, når jeg læser, når jeg hører musik, og når en helt bestemt mand holder om mig. Det er her, jeg finder trygheden og roen.

Kan I finde jer selv i jeres stjernetegn? Det tror jeg. Hvis man kigger godt efter de små tegn.
Mærk efter; hvad er karaktertrækene?