Bliv støttemedlem


Vi er meget tæt på at kunne tilbyde et medlemskab til 250 kr. om året. Hvis det har interesse, kan du helt uforpligtende skrive dig op her. Når betalingssystemet meget snart fungerer, så sender vi dig en mail, og du kan vælge at blive støttemedlem ved at betale med kreditkort.

Hvad går støttemedlemskabet ud på?
Som støttemedlem får du vores særnumre tilsendt, hver gang vi har et klar. Vi har eksempelvis lavet særnumre om recovery, tvang og bosteder. Du får også vores nyhedsbrev, der udkommer en gang om måneden, og en invitation til vores særarrangementer som foredrag, koncerter og workshops.

Abonnementsbetingelser
Medlemskabet bliver automatisk fornyet hvert år, indtil du vælger at opsige det. Der er ingen bindinger på medlemskabet, og du kan til hver en tid kontakte os, hvis du vil opsige det. Der udsendes ved oprettelse automatisk et brugernavn og kode, så du også selv kan opsige abonnementet.

Kundeservice
redaktion@outsideren.dk
Tlf. 81 11 76 64 (man – tors kl. 10 – 15)

 


Outsideren er en frivillig humanitær forening, der giver sindslidende muligheden for at opdatere og vedligeholde deres kompetencer gennem en meningsfuld og udfordrende hverdag i foreningens redaktionsgruppe. Man kan deltage både som frivillig i redaktionsgruppen og over nettet.

Det er Outsiderens mission at synliggøre psykisk sårbares værdi som medarbejder, menneske og borger. Derfor arbejder Outsiderens med at udbrede kendskabet til sindslidelser gennem seriøs og professionel formidling, samt ved at stræbe efter at være den bedste arbejdsplads for psykisk sårbare i landet – både for lønnede som ulønnede. Vi er ikke i mål – men vi er nået langt siden foreningen blev stiftet i 1995.

Hver anden dansk familie kommer i berøring med psykiatrien, og det er vores overbevisning, at de erfaringer tidligere og nuværende psykiatriske patienter har gjort sig – kan være til gavn for alle.