Efter hjemløshed føler jeg mig indimellem stadig, som en vildfaren der ikke kan finde hjem eller en bæredygtig retning; også selvom jeg i dag bor i en solistbolig (tilbudt mennesker med psykiske udfordringer). Jeg håber ikke at flere kvinder (forsørgere) skal opleve den form for stress – at blive henvist til gaden. Jeg fik i dag at vide, at Røde Kors har et tilbud for enlige kvinder, der ér blevet hjemløse. Herberget er ca. 3 år gammelt, og med en belægningsprocent på 97. De tunge diagnoser der rammer flere kvinder med trauma, og mulighederne for hjælp til samme, fornemmer jeg stadig er meget nedprioriteret. Det skulle ikke være helt lovligt heller, at henvise enlige forsørgere til gaden.

Kh J.E.

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.