Gud

Jeg ved sjældent, hvordan jeg har lavet mine digte, da min kreativitet ofte bliver styrket og skrevet i psykoser. De er grundfundamentet for, at jeg kan være positiv i min hverdag. Jo mørkere digtet jo lysere en person bliver jeg i tiden efter.

Af Michella Beck

____________________

Gud

 

Gud du velkommer mig til dit rige

Jeg er klar gør mine vinger frie

I stilhed vi går i tie

En tåre falder der lige

 

Jeg kæmper i mine vågne timer

I mine mareridt jeg skriger

I mine psykoser jeg hallucinerer

Min paranoia gør jeg viger

 

Jeg kæmper hårdt

Hvor er du nu lord

Mit hjerte hamrer jeg er såret

Med al den tortur jeg har fået

 

Ramler min verden sammen

Mine stemmer jeg hører kun larmen

Jeg er kold jeg er død jeg har ikke varmen

I min verden jeg er væk da jeg skar mig i armen