Roen i livet

Hej.

Jeg synes, at jeg har fundet roen i livet. Omsider. Jeg er ved at blive afsluttet i psykiatrien, har fået mig en sød kæreste som forstår mine behov. Jeg har faktisk ret meget success, sådan udefra set i hvert fald lige pt, tror jeg.

Jeg nyder virkelig at skrive, og især at digte nogle gange f.eks.

Jeg er begyndt at tage noget perikon, naturmedicin, for modløshed. Det har en god effekt på mig.

Eftersom, at jeg har en tendens til at være lidt naiv – så havde jeg desværre (igen) forvildet mig ind i et meget usundt og faktisk voldeligt forhold, som jeg slap ud af for et par måneder siden…

Hvis man som mig har fået nogle knubs i livet, så er det enormt vigtigt at se heling som en ikke-lineær ting og noget, som kan gå op og ned. Det handler om at nyde rejsen, ikke bare destinationen.

Jeg synes, at jeg lærer meget for tiden. Om livet. Kærlighed – hvordan det skal og ikke skal være. Heling.

Har nogle gode oplevelser.

Uddannelse…

Er en lidt anden ting. Det er noget, som tager tid for mig. Jeg tror det er vigtigt, at give mig selv den tid. Gøre hvad jeg kan gøre for min egen udvikling, indtil jeg er der hvor jeg skal være – og forhåbentligt kan komme igang med uddannelse. Jeg har søgt ind på noget, som jeg håber på at komme ind på her til august – hvor man skal have en psykiatrisk diagnose, for at der er plads til en. En HF med ekstra støtte, som tager 3 år. Det kunne være super spændende at komme ind og ligesom teste mig selv om jeg er klar – ellers prøver jeg at søge igen næste år.

Der er også andre spændende, om ikke andet lidt angstprovokerende ting sat i værk lige pt…

Jeg skal måske flytte i botilbud for en periode – for at komme væk fra midtbyen og noget dårligt miljø, som jeg har været i. Få noget ekstra hjælp, hvis jeg får brug for det. Evt. (forhåbentligt) flere venner… 🙂

Livet er spændende, og jeg er glad for, at jeg som jeg skrev i starten, endelig har fundet noget mere ro…

Det er bare om at nyde det mens man har det. Nemt at sige, men jeg tænker, at det handler meget om at gøre hvad man har lyst til/hvad man brænder for, så skal man nok ende et eller andet godt sted på et tidspunkt.

Foto: Privat

Vil du også være med til at fortælle om livet med psykisk lidelse?
Kontakt: redaktion@outsideren.dk