Dette er den hidtil bedste øvelse mod uro og tankemylder, jeg har prøvet. Jeg anbefaler den varmt til dig, der gerne vil opleve total indre ro. Lad dig ikke skræmme af ordet “hypnose”. Du kommer ikke til at at sige “kykkelikyyy” og hoppe rundt på gulvet. Næ, du får en guided tur af en professionel – en tur ind i dig selv, hvor ydre stimuli lægges automatisk på hylden.

Øvelsen bringer dig ved hjælp af lydbølger ned på et sted mellem vågen tilstand og søvn (såkaldt alfasøvn) – men du er ved fuld bevisthed.

Den bruges af store virksomheder som Apple og Google  til medarbejderne.

Jeg laver øvelsen dagligt og har reklameret vidt og bredt for den, bl.a. i min Facebookgruppe “Mani og depression”, hvor et af medlemmerne siger:

“Den er – rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig – GOD. TAK :)”

Her er den så:

 

https://www.youtube.com/watch?v=zzVfBNZbWbo&list=PLBEC9B02EB9B913A2&index=13&fbclid=IwAR36DZ_5zuh3X8cmsYBwiVKabtGNN3ehZs9N_z_LHX7DfmOl7PBzt01Hw_Q

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rigtig god tur 🙂

Husk at bruge høretelefoner, så er effekten maksimal.

 

 

 

Du kan måske også få glæde af dette indlæg:

https://outsideren.dk/2017/06/23/saadan-fjerner-jeg-tankemylder/

og dette:

https://outsideren.dk/2018/05/10/oevelse-mod-stress-og-panikanfald/

 

 

 

 

 

Om Forfatteren

Journalist i mere end 25 år og forfatter til fem bøger - "Lev stærkt - dø naturligt", "En farlig ferie", "Mani og depression", "Kørestol-og hvad så?" og "Klimapolitiet". Du kan læse mere om bøgerne her: www.kims-bog-korner.dk Kim oprettede i 2013 Facebookgruppen "Mani og Depression" - primært for bipolare og pårørende. Gruppen har i dag 600 medlemmer. Kim har været journalist i Kræftens Bekæmpelse, redaktionschef på magasinet I Form, informationschef i Danmarks Turistråd og Scleroseforeningen.

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.